Copilul erou la numai 9 ani, care şi-a salvat familia din flăcări, vedeta pompierilor la Timişoara

Postat la 15 februarie 2017 437 afişări

Craciunul trecut era zguduit in Timis de o veste tulburatoare. Casa unei familii din Teremia Mare avea sa ia foc in plina iarna.

Copilul erou la numai 9 ani, care şi-a salvat familia din flăcări, vedeta pompierilor la Timişoara

Incendiul cuprinsese locuinta in vreme ce in casa se aflau cei 3 copilasi ai familiei, care dormeau, un baiat de 9 ani si fratiorii lui de 2 si 5 ani.

Baiatul de 9 ani al familiei s-a trezit primul si a fost cel care a observat flacarile. Nu s-a speriat si nu a intrat in panica. A fugit intr-un suflet in curte si a alertat-o pe mama, care nu stia ca in casa izbucnise un incendiu. Ajutata de pustiul curajos, femeia i-a scos pe cei mici din camera in care dormeau.

Micutul erou care si-a salvat familia pana la sosirea pompierilor a fost recompensat acum de angajatii ISU Banat, care au vrut sa-i arate pretuirea pentru gestul sau.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.