Constantin Deleanu, fondator şi preşedinte al directoratului Cotnari

Postat la 11 martie 2021 149 afişări

Constantin Deleanu, fondator şi preşedinte al directoratului Cotnari

Carte de vizită:

►Constantin Deleanu este preşedintele directoratului Cotnari, unul dintre cei mari jucători de pe piaţa locală a vinului.

►Cotnari are peste 1.350 de hectare cu viţă de vie şi este deţinută de mai multe acţionari, Constantin Deleanu având cel mai mare procent dintre aceştia, de 30%.

►Deleanu a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi  în 1987 şi are un doctorat în economie. Până în 2004, când a fost numit preşedintele companiei, a fost directorul economic al acesteia (din 1992).

►Fiul său, Victor Deleanu, i-a moştenit pasiunea şi îl urmează în business: el este directorul general al cramei Casa de Vinuri Cotnari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.