Confesiunile unui model australian. De ce a renunţat la viaţa de pe reţelele de socializare - GALERIE FOTO

Postat la 13 mai 2016 328 afişări

Essena O'Neil, modelul australian de 18 ani, renunţă la contul de Instagram şi susţine că social media nu reprezintă viaţa reală, ci este una închipuită, potrivit The Guardian.

Modelul are peste 600.000 de fani pe Instagram şi spunea că făcea cu uşurintă 2000 de dolari australieni pe fiecare postare.  Pe 27 octombrie ea a şters peste 2000 de fotografi de pe contul ei şi a editat descrierile fotografiilor rămase (96), astfel dezvăluind adevărul, cadrul în care au fost realizate. De asemenea, numele contului a fost schimbat în: "Social Media is not real life".

"Fără să-mi dau seama, mi-am petrecut majoritatea adolescenţei pe reţelele sociale, căutând aprecierile şi aprobările celor din jur. Reţelele de socializare nu reprezintă viaţa reală, este doar un sistem bazat prin care indivizii caută validările celor din jur" a scris ea.

În această fotografie aveam acnee, însă am folosit foarte mult machiaj. Zâmbeam doar pentru că credeam că arat bine.

Nu am dat bani pe rochia asta. Am făcut sute de încercări înainte să obţin această fotografie. Mă simţeam foarte singură.

Am fost plătită cu 400 de dolari pentru a face această fotografie. Asta când aveam doar 150.000 de fani, acum pot să primesc şi 2000 de dolari.

Şi pentru această fotografie am fost plătită. Dacă vezi aşa zisele "fete instagram" şi vrei si tu să fii ca ele...gândeştete că tu vezi doar ceea ce vrei să vezi.

Reacţiile oamenilor au fost majoritatea pozitive, lăudând gestul fetei. Numai că odată cu această schimbare, Essena O'Neil şi-a lansat propriul site, loc unde fanii vor găsi "imagini creative care au un scop, poezii, articole şi interviuri cu oameni care mă inspiră".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/confesiunile-unui-model-australian-de-ce-a-renuntat-la-viata-de-pe-retelele-de-socializare-galerie-foto-15315356
15315356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.