Concert caritabil pentru copii de la centrele de zi şi de plasament

Autor: Departamentul Life Postat la 04 iunie 2015 40 afişări

Fundaţia Vodafone Romania şi Radio România organizează, sâmbătă, Ziua Copiilor - un concert caritabil pentru sute de copii de la centrele de zi si de plasament, la Sala Radio din Bucureşti.

La concert, peste 700 de copii, cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani, vor asculta melodiile unor artişti cunoscuţi şi vor avea parte de numeroase surprize.

"Ziua Copiilor este modul nostru de a face o zi mai frumoasă pentru sute de copii de la centrele de zi şi de plasament, precum şi din alte programe pe care le susţinem. Îi aşteptăm pe toţi la Sala Radio cu numeroase surprize şi cu artişti cunoscuţi, în cadrul unuia dintre cele mai emoţionante proiecte derulate de Fundaţia Vodafone Romania", a spus Angela Galeta, Director al Fundaţiei Vodafone România.

Ziua Copiilor va începe la ora 10.00, cu o serie de ateliere distractive - număr de magie, teatru de păpuşi, picturi pe faţă, jocuri, figurine din baloane, iar la ora 11.00 vor începe concertele. La finalul evenimentului, fiecare copil prezent va primi, la ieşirea din sală, un cadou special.

Evenimentul se adaugă, din acest an, seriei de concerte şi spectacole pentru copii organizate de Fundaţia Vodafone România si Radio România.

"Am fost şi de Crăciun la o serbare a fundaţiei şi a fost o zi pe care nu o voi uita niciodată: Moş Crăciun mi-a adus cele mai frumoase cadouri, exact ce i-am cerut în scrisoare şi chiar şi alte jucării în plus! Toţi copiii de la Centru au fost foarte fericiţi! Acum abia aştept sa merg iar la Bucureşti, la serbare, pentru că am auzit că ne vom juca, vor veni magicieni şi o să fie şi teatru de păpuşi", spune Doiniţa, 9 ani, Asociaţia Hercules, Costeşti.

Copiii care sunt invitaţi la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii ONG-urilor partenere ale Fundaţiei Vodafone România: Fundaţia Chance for Life, Asociaţia SOS Satele Copiilor, Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, Asociaţia Hercules, Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional, Fundaţia de Sprijin Comunitar, Asociaţia Mia's Children, Fundaţia Principesa Margareta a României, Fundaţia Bucureştii Noi, Asociaţia Sfântul Arhidiacon Ştefan şi Centrul de Plasament Sfântul Iosif.

Fundaţia Vodafone România a finanţat, în cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având ca beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 20 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONCERT,
COPII,
/actualitate/concert-caritabil-pentru-copii-de-la-centrele-de-zi-si-de-plasament-14403821
14403821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.