Complexul rezidenţial City Point intră în construcţie

Autor: Anca Barbulescu Postat la 15 aprilie 2013 380 afişări

City Point, un ansamblu rezidenţial din cartierul Aviaţiei din Capitală, este lansat de grupul de companii Red Sea Group şi Shikun&Binui R.E.D, prin consultantul RealTime Imobiliarii. Construcţia a început în aprilie.

Complexul rezidenţial City Point intră în construcţie

Complexul rezidenţial care va însuma o investiţie de 15 milioane de euro va cuprinde patru clădiri cu şapte etaje, cu un total de 180 de apartamente cu una, două şi trei camere.

Prima etapă a ansamblului a fost începută în luna aprilie a acestui an, ceea ce înseamnă construcţia unei clădiri cu 45 de apartamente, cu termen de finalizare pentru luna martie a  anului viitor.

“Piaţa rezidenţială din România are nevoie de unităţi locative adaptate la necesităţile şi dorinţele clientului final. Siguranţa şi calitatea sunt două chestiuni extrem de importante în construcţii, însă ne dorim, în acelaşi timp, să fim corecţi din punct de vedere al preţului şi să ne adaptăm la puterea de cumpărare a clientului”, a declarat Favi Stelian, CEO al Red Sea Group România.

Preţurile pentru o locuinţă în ansamblul City Point pornesc de la 63.000 euro, fără TVA, preţul mediu per ansamblu fiind în jurul valorii de 78.000 euro, fără TVA.

Încă din faza de concept a proiectului, toate aspectele legate de compartimentarea internă, calitate a finisajelor, amplasament şi pret, au fost definite astfel încât să reprezinte o proprietate optimă pentru publicul vizat.

“Amplasamentul şi conceptul ansamblului rezidenţial City Point îndeplinesc întocmai nevoile şi dorinţele persoanelor şi famililor tinere care lucrează la companiile multinaţionale din zona de Nord. Vom încerca să transformăm apartamentele noi construite în locuinţele dorite de clientul final fără a folosi strategii agresive de marketing şi vânzări” a declarat Ion Catutoiu, managing partner al RealTime Imobiliarii.

Ansamblul rezidential City Point este construit în zona de Nord a Capitalei, în apropiere de zona de afaceri, cu puncte de interes precum Sky Tower, Promenada Mall sau Floreasca Park, dar şi în vecinătatea unei zone mari de recreere a Bucureştiului, parcul Herăstrău.

Partenerii Red Sea Group şi Shikun&Binui R.E.D pentru acest proiect sunt compania de arhitectură Vlad Simionescu&Asociaţii, compania de construcţii Danya Cebus, consultantul imobiliar RealTime Imobiliarii şi agenţiile de marketing Godmother şi Momentos.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complexul-rezidential-city-point-intra-in-constructie-10747308
10747308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.