Compania Tesla a deschis primul birou în Bucureşti

Autor: Petru Mazilu Postat la 04 februarie 2021 410 afişări

Compania americană Tesla a inaugurat joi primul birou din Bucureşti. Sediul companiei este în Sectorul 4, pe Calea Şerban Vodă. Tesla a intrat pe piaţa din România şi anunţă că va construi mai multe staţii de tip Supercharger.

Compania Tesla a deschis primul birou în Bucureşti

Tesla a deschis joi primul birou din Capitală. Acesta se află într-un centru de afaceri de pe Calea Şerban Vodă.

Compania deţinută de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Elon Musk, are planuri de investiţii pentru România. Vrea să construiască staţii de încărcare în Timişoara, Sibiu, Piteşti şi Bucureşti. De asemenea, pe listă ar mai putea intra oraşele Craiova şi Brăila.

Tesla face investiţii asemănătoare şi în ţările învecinate, Bulgaria, Ungaria şi Serbia fiind pe lista companiei americane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tesla,
birou,
sectorul 4

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.