Compania-gigant care îşi va lăsa toţi cei peste 110.000 de angajaţi să lucreze de acasă până în iulie 2021

Autor: Andra Stroe Postat la 28 iulie 2020 671 afişări

Compania-gigant care îşi va lăsa toţi cei peste 110.000 de angajaţi să lucreze de acasă până în iulie 2021

Alphabet Inc, compania-mamă a Google, le va permite angajaţilor să lucreze de acasă până în iulie 2021, amânând decizia de a redeschide birourile, din moment ce coronavirusul continută să facă ravagii, scriu cei de la Bloomberg.

 

Iniţial, compania a anunţat că angajaţii săi vor lucra de acasă până la sfârşitul acestui an. Echipa businessului numără peste 114.000 de angajaţi, potrivit CNBC, iar decizia a fost schimbată pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi planifice mai eficient timpul şi se aplică în toate ţările în care compania are sedii.

 

Reprezentanţii multor şcoli au spus că nu îşi vor redeschide porţile la timp pentru începutul noului an academic, dându-le bătăi de cap părinţilor în legătură cu găsirea unei soluţii prin care să aibă grijă de ei în timp ce sunt la muncă. „Sper că decizia noastră vă va oferi flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a balansa munca şi grija de voi înşivă şi de cei dragi în următoarele 12 luni", le-a transmis Sundar Pichai angajaţilor săi într-un e-mail prin care a anunţat noile măsuri.

 

Google a fost una dintre primele companii care le-au permis angajaţilor să lucreze de acasă când coronavirusul a început să se răspândească, în martie. Alţi giganţi care au luat măsuri similare sunt Facebook şi Amazon, ai căror angajaţi vor lucra de acasă până la sfârşitul anului. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
companie,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.