Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat miercuri hotărârea care prevede prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 10 februarie 2021 36 afişări

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat miercuri hotărârea care prevede prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat miercuri hotărârea care prevede prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă.

Prin hotărârea adoptată miercuri se propune prelungirea stării de alertă pe o perioadă de 30 de zile pe teritoriul României.

„Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021”, prevede articolul 1 al hotărârii.

De asemenea, prin hotărâre se propune păstrarea măsurilor de prevenţie adoptate la nivel naţional şi includerea focarelor de COVID – 19 în calcularea incidenţei privind răspândirea noului tip de coronavirus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prelungire,
stare de alertă,
cnsu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.