Cod ROŞU de vreme rea în Spania: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost luată de viituri | VIDEO

Postat la 12 septembrie 2019 82 afişări

Două persoane au murit joi după ce maşina în care se aflau a fost luată de ape în urma inundaţiilor provocate de ploile abundente care au căzut în ultimele 24 de ore în estul Spaniei, au anunţat serviciile locale de intervenţie, potrivit Reuters.

Cod ROŞU de vreme rea în Spania: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost luată de viituri | VIDEO

Victimele, în vârstă de 70 de ani, au murit în regiunea Castilla-La Mancha, a informat serviciul de urgenţă din Spania, pe Twitter.

În regiunea Valencia, cel puţin două râuri au ieşit din matcă, determinând evacuarea a zeci de persoane.

Cursurile au fost suspendate în regiunile Valencia şi Murcia. Autorităţile locale au recomandat populaţiei din zonele cele mai rău afectate să stea în case. Vremea rea a intrerupt traficul rutier şi portuar.

Serviciul de Meteorologie din Spania (AEMET) a emis o avertizare cod roşu de ploi în mai multe regiuni din sud-estul ţării, acestea fiind cele mai abundente precipitaţii în mai mult de un secol, potrivit Associated Press.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spania,
decese,
masina,
cod rosu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.