COD GALBEN de vânt în Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară

Postat la 05 aprilie 2014 36 afişări

Codul galben de vânt valabil sâmbătă a fost extins de la şapte la nouă judeţe, astfel că sub atenţionare se află, până după-amiază, Constanţa, Tulcea, Dolj, Olt, Vâlcea, Caraş-Severin, Buzău, Teleorman şi Argeş, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

COD GALBEN de vânt în Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară

UPDATE 12:54 - Cod galben de vânt în aproape tot sudul ţării, inclusiv în Bucureşti

Codul galben de vânt valabil sâmbătă după-amiază a fost extins şi pentru Capitală, Ilfov şi alte cinci judeţe din sud, conform unei noi atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, în Bucureşti, Ilfov şi, local, în judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa şi Călăraşi, vor fi, până la ora 18.00, intensificări ale vântului, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55-65 km/h, iar izolat 70 km/h.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-vant-in-bucuresti-si-mai-multe-judete-din-tara-12408278
12408278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.