Cod galben de ceaţă în Capitală şi mai multe judeţe din ţară. Vizibilitate scăzută pe A1, A2 şi A3

Autor: Departamentul Social Postat la 29 ianuarie 2017 29 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară, precum si pentru municipiul Bucureşti, valabile până la ora 10.00.

Meteorologii avertizează că în Capitală se semnalează ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50, îndeosebi în zona preorăşenească. Vizate de codul galben de ceaţă sunt şi judeţele Botoşani, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Olt, Dolj, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi.

Totodată, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 12 şi 36, vizibilitatea scade, din cauza ceţii, sub 50 de metri, iar pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Şi pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 11 şi 42, vizibilitatea scade, din cauza ceţii, sub 100 de metri.

În judeţul Ialomiţa, ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri pe DN2 Bucureşti – Buzău şi pe DN1D Urziceni – Albeşti – Paleologu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEAŢĂ,
AUTOSTRADĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.