Coca-Cola HBC România introduce pe piaţa locală un nou brand

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iunie 2020 409 afişări

Coca-Cola HBC România introduce pe piaţa locală un nou brand

Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, aduce pe piaţa din România brandul Costa Coffee. Începând cu luna iunie, produsele din portofoliul brandului vor fi disponibile în unităţi comerciale din toată ţara şi în punctele HoReCa partenere.

Istoria Costa Coffee a început acum aproape 50 de ani în Londra, brandul fiind fondat de doi fraţi italieni – Sergio şi Bruno Costa.

România este una dintre primele pieţe din grupul Coca-Cola HBC care lansează Costa Coffee, brand recent lansat şi în Bulgaria, Polonia şi Ungaria. În următorii trei ani, reprezentanţii grupul Coca-Cola HBC au în plan să introducă brandul Costa Coffee în toate cele 28 de pieţe în care este prezentă compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
brand,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.