Coabitarea Ponta-Băsescu la CSM. Tiberiu Niţu a fost "reinventat" de secţia de procurori a Consiliului

Autor: Biro ATTILA Postat la 10 mai 2013 41 afişări

Secţia de procurori a CSM şi-a motivat avizul pozitiv acordat lui Tiberiu Niţu propus pentru funcţia de procuror general. În mai puţin de şase luni CSM şi-a schimbat radical părerea faţp de Niţu.

Secţia de procurori a CSM şi-a motivat avizul pozitiv acordat lui Tiberiu Niţu propus pentru funcţia de procuror general. În mai puţin de şase luni CSM şi-a schimbat radical părerea faţă de Niţu. Dacă în decembrie 2012 Niţu era catalogat drept nepregătit pentru funcţia de procuror general, acum CSM spune că acesta are toate calităţile pentru a conduce parchetul. CSM spune că Niţu s-a reabilitat, dar în realitate interviul live din faţa secţiei de procurori a candidatul lui Ponta a arătat acelaşi lacune:  nu cunoaşte noile coduri, autocontrol scăzut şi nu a fost covingător în răspunsurile sale.

VEZI AICI AVIZUL ACORDAT DE CSM

CSM a emis avizul pozitiv pentru Tiberiu Niţu propus de Victor Ponta pentru funcţia de procuror general. CSM a constat că Tiberiu Niţu a îndeplinit toate exigenţele petntru a ocupa funcţia de procuror general. ”Secţia pentru procurori reţine că domnul Tiberiu Niţu a avut o serie de de iniţiative în modernizarea managementului Ministerului Public, a demonstrat receptivitate la criticile formulate formulate de Secţia pentru procurori cu ocazia interviului din 22 noiembrie 2012, constatându-se totodată disponibilitatea sa de a colabora cu întreaga echipă propusă de ministrul justiţiei pentru conducerea Parchetului General, DNS, şi DIICOT”

Evaluarea CSM din 2012: Niţu are un autocontrol scăzut şi nu rezistă la stres

După prima audiere din CSM din decembrie 2012 Tiberiu Niţu a primit aviz negativ. În motivarea avizului negativ membrii secţiei de procurori îl caracterizau pe Niţu drept incompetent pentru a conduce Parchetul General.

Toate stirile sunt pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coabitarea-ponta-basescu-la-csm-tiberiu-nitu-a-fost-reinventat-de-sectia-de-procurori-a-consiliului-10870598
10870598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.