CNSU: şcoală online până pe 8 februarie. Nouă listă de state cu risc epidemiologic ridicat

Autor: Dorin Oancea Postat la 09 ianuarie 2021 88 afişări

CNSU a decis, în şedinţa din 8 ianuarie, prelungirea cursurilor şcolare online pînă pe 7 februarie. Autoritatea a actualizat şi lista ţărilor, zonelor şi teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

CNSU: şcoală online până pe 8 februarie. Nouă listă de state cu risc epidemiologic ridicat

„Se propune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, arată decizia CNSU.

Pe lista ărilor, zonelor şi teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România se află Gibraltar, Lituania, San Marino, Cehia, Liechtenstein, Slovenia, Marea Britanie, Panama, Elveţia, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Andorra, Suedia, Israel, Olanda, Puerto Rico, Cipru, Slovacia, Letonia, Danemarca, Estonia, Serbia, Monaco, Portugalia, Georgia, Luxemburg, Liban, Irlanda, Jersey, Croaţia, Palestina, Aruba, Rusia,

Italia, Austria, Germania, Polonia, Columbia, Africa de Sud, Spania, Insulele Turks si Caicos, Sint Maarten, Belarus, Turcia, Malta, Macedonia de Nord, Franţa, Polinezia Franceza, Republica Moldova, Namibia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnsu,
decizie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.