Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari

Postat la 15 februarie 2021 123 afişări

Clotilde Armand: Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari

Primarul Clotilde Armand spune că ritmul de muncă impus de ea în Primăria Sectorului 1 „a devenit un coşmar pentru unii funcţionari”. Tot mai mulţi dintre ei se plâng că stresaţi şi fie pleacă de tot, fie cer transferul la alte instituţii, susţine edilul.

Primarul Sectorului 1 susţine că a impus noi standarde în Primărie care nu pot fi îndeplinite de unii funcţionari.

Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari. Tot mai mulţi dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresaţi. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcţionari care erau obişnuiţi să nu facă absolut nimic pe banii cetăţenilor. Totuşi, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora”, a anunţat Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit primarului Armand, ultimele plecări au fost de la Poliţia Locală. Două funcţionare au demisionat şi ulterior s-ar fi angajat la cabinetul parlamentar al fostului primar, mai spune Clotilde Armand.

Clotilde Armand, întrebată despre ultimul act de caritate făcut: „Eu am făcut multe donaţii pentru cauza mea”

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a afirmat, într-o emisiune de la postul de televiziune Digi 24, că ultima donaţie făcută a fost „pentru cauza sa”, ea motivând că este nevoită să aloce proprii bani pentru că este atacată în instanţă de adversarii politici.

„Sunt atacată în instanţă”

Întrebată care are a fost ultimul act de caritate, edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a răspuns: „Eu am făcut multe donaţii pentru cauza mea. Sunt atacată în instanţă. Sunt multe procese, aşa că trebuie să plătesc din banii mei avocaţi pentru a mă apăra. E totuşi o donaţie. Eu pierd bani făcând asta.”

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
functionari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.