Clotilde Armand: Restaurantele care funcţionează în parcuri vor avea program până la ora 23.00

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 octombrie 2023 21 afişări

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand a anunţat că toate restaurantele care funcţionează în parcuri vor avea program de activitate până la ora 23.00. Edilul spune că au fost primite mai multe reclamaţii în acest sens.

Clotilde Armand: Restaurantele care funcţionează în parcuri vor avea program până la ora 23.00

„Toate restaurantele care funcţionează în parcurile din Sectorul 1 vor avea programul de activitate până la ora 23.00. Da, aţi auzit bine! După cum ştiţi, am avut multe plângeri din cauza muzicii date la maxim în parcul Herăstrău de patronii unor aşa-zise cluburi de fiţe”, a scris, vineri, pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea spune că, vineri, printr-o notă internă a solicitat Serviciului Autorizaţii de Funcţionare şi Servici Publice din cadrul Primăriei Sectorului 1 ca toate autorizaţiile de funcţionare pentru unităţile comerciale cu activitate de restaurant în parcuri să se elibereze cu program de funcţionare ce nu poate depăşi intervalul orar cuprins între orele 7.00 şi 23.00. În cazul autorizaţiilor deja emise, cu depăşirea acestui orar, primarul spune că a cerut revizuirea în regim de urgenţă a acestora, cu respectarea programului amintit mai sus.

„Am mai solicitat funcţionarilor, să nu mai emită autorizaţii de funcţionare în interiorul parcurilor pentru unităţile comerciale şi de prestări servicii care prin natura activităţii acestora pot crea riscuri pentru sănătatea populaţiei sau disconfort comunităţii prin producerea de zgomot, vibraţii, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc. Am motivat această notă în baza prevederilor <Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei>, aprobate prin ordin al Ministrului Sănătăţii”, adaugă primarul Sectorului 1.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
restaurante,
parcuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.