Clotilde Armand atacă PNL şi PSD: s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului Romprest

Autor: Petru Mazilu Postat la 23 iulie 2021 23 afişări

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat după ce consilierii locali liberali şi social democraţi au refuzat să participe la şedinţa Consiliului Local în care se discuta despre rezilierea contractului cu Romprest. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou, spune Armand.

Clotilde Armand atacă PNL şi PSD: s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului Romprest

Reprezentanţii PNL şi PSD au refuzat să participe la şedinţa de vineri a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se afla un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1, a anunţat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe consilierii locali PNL şi PSD că nu vor rezilierea contractului deoarece la mijloc sunt numeroşi bani.

„Serviciul public de salubrizare este întrerupt deşi legea salubrizării şi regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie. Nu asta aţi cerut, stimaţi consilieri? De ce nu aţi votat? Ştiu. Sunt prea mulţi bani de pierdut... Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanţelor (condus de însuşi dl. Florin Cîţu) care ne demonstrează cu subiect şi predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL şi PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă”, a spus primarul Clotilde Armand.

Tot vineri, reprezentanţii PNL, organizaţia din Sectorul 1 al capitalei, au semnat o scrisoare adresată cetăţenilor prin care suţin că proiectul primarului Clotilde Armand privind rezilierea contractului de salubrizare este complet iresponsabil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
pnl,
contract

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.