Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 iunie 2024 43 afişări

Clotilde Armand a depus, marţi, plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1, Alexandru-Constantin Enăchescu, despre care spune că a fost prins când a desigilat sacii plini cu buletinele de vot şi umbla în ei.

Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantulului PSD în BES1

„Am făcut o plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral Sector 1, domnul Alexandru-Constantin Enăchescu. A fost prins pe holul Secţiei de votare. nr 34 de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară cum împreună cu mai mulţi membri ai secţiei de votare au desigilat sacii plini cu buletinele de vot şi umblau în ei. Îşi acopereau urmele. Aşa vor PNL PSD să câştige. Prin fraudă. Şi asta e doar una dintre dovezi. Să vă explic care a fost situaţia în secţiile de votare, ca să înţelegeţi cine a controlat procesul electoral în Sectorul 1”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, în martie 2024, guvernul Marcel Ciolacu a dat o ordonanţă prin care au fost rezervate locuri în toate secţiile de votare pentru UDMR şi reprezentanţii minorităţilor naţionale.

„În Sectorul 1, USR a avut câte un reprezentant în toate cele 166 de secţii, iar PMP în circa 90 de secţii. În schimb, PSD, PNL, UDMR, minorităţile naţionale, AUR au avut reprezentanţi în toate secţiile, iar în câteva zeci de secţii a fost şi câte un reprezentant Pro România. În general, cu urna mobilă a mers reprezentantul PSD, în timp ce restul membrilor rămâneau în secţiile de votare. Sunt multe nereguli reclamate în secţiile de votare din Sectorul 1, voi reveni pe parcursul acestei zile, iar BEC şi AEP trebuie să le clarifice rapid. Vă dau un exemplu, la una din secţiile de votare din Sectorul 1 au trimis urna mobilă la mai multe persoane care nu au discernământ. Vom cere anularea voturilor strânse cu această urnă mobilă. Este un efort supraomenesc să apărăm fiecare vot. Dar o vom face. În numele democraţiei. PS: Marcele, vicierea rezultatelor electorale reprezintă un atentat direct la democraţie! Matematica nu minte. Şi voi demonstra unei naţiuni întregi că tu nu te pricepi deloc la matematică. Tu doar minţi şi furi”, încheie Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armand,
plângere,
penală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.