Clienţii BCR pot transfera mai ieftin euro către alte bănci deţinute de Erste

Autor: Anelis Baciu Postat la 20 februarie 2013 22 afişări

Clienţii BCR vor putea efectua transferuri rapide în euro către conturi deschise la băncile din străinătate ale grupului austriac Erste plătind comisioane cu până la 70% mai mici decât în cazul unei tranzacţii internaţionale standard.

Clienţii BCR vor putea efectua transferuri rapide în euro către conturi deschise la băncile din străinătate ale grupului austriac Erste plătind comisioane cu până la 70% mai mici decât în cazul unei tranzacţii internaţionale standard. Astfel, pentru o tranzacţie de 1.000 de euro iniţiată de la ghişeul băncii clienţii plătesc un comision de 10 euro, faţă de circa 30 de euro în cazul unei tranzacţii internaţionale standard. Serviciul adresat tuturor clienţilor băncii permite transferarea unei sume nelimiate în euro, iar plăţile se efectuează în aceeaşi zi în care au fost realizate tranzacţiile. Clienţii care efectuează transferuri prin serviciul de internet banking plătesc un comision redus cu 60% faţă de o tranzacţie la ghişeu.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BCR,
transfer de bani,
Erste
/actualitate/clientii-bcr-pot-transfera-mai-ieftin-euro-catre-alte-banci-detinute-de-erste-10577746
10577746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.