Ciucă: Intră în vigoare încă două măsuri importante prin care protejăm românii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 iulie 2022 327 afişări

Premierul Nicolae Ciucă anunţă intrarea în vigoare, începând de vineri, a două măsuri, respectiv majorarea valorii tichetelor de masă de la 20 la 30 de lei şi ajutorul de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2000 de lei.

Ciucă: Intră în vigoare încă două măsuri importante prin care protejăm românii

„De astăzi (vineri - n.r.), intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul <Sprijin pentru România>, prin care protejăm românii afectaţi de creşterile de preţuri”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Premierul precizează că este vorba despre majorarea valorii tichetelor de masă 50%, de la 20 la 30 de lei.

De asemenea, el aminteşte că pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei, după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei.

„Continuăm să implementăm măsuri de sprijin pentru oameni în această perioadă. Misiunea noastră este să trecem cu bine ţara prin crizele multiple care ne afectează şi să demarăm reformele masive asumate prin PNRR”, încheie Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
măsuri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.