Ciucă, despre absenţa lui Cîţu din delegaţia în Ucraina: Au fost două vizite planificate separat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 aprilie 2022 26 afişări

Au fost două vizite planificate separat, spune Nicolae Ciucă, întrebat de ce din delegaţia care a mers în Ucraina nu a făcut parte şi preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Ciucă, despre absenţa lui Cîţu din delegaţia în Ucraina: Au fost două vizite planificate separat

„Au fost două vizite planificate separat. Este vorba de numărul membrilor care puteau să facă parte din delegaţie, sigur, condiţionaţi fiind de măsurile de protecţie şi securitate din Kiev şi din localităţile unde am fost”, spune premierul Nicolae Ciucă, întrebat de ce din delegaţie nu a făcut parte şi preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Nicolae Ciucă afirmă că a vizitat Kievul la invitaţia premierului Ucrainei.

„Ea a fost stabilită pe canale diplomatice, prin Ministerul Afacerilor Externe. Primele elemente au fost numite în urmă cu aproximativ două săptămâni”, conchide Ciucă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, s-a aflat marţi, într-o vizită oficială în Ucraina, alături de premierul Nicolae Ciucă. Ei au avut întrevederi cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premierul Denys Shmyhal, şi preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

Iniţial, Marcel Ciolacu spunea că va merge în Ucraina împreună cu Florin Cîţu.

„Este stabilit în acest moment şi traseul şi mare parte dintre întâlniri. Am fost invitat atât eu, cât şi preşedintele Senatului. Cel puţin diplomatic, este corect să ai o abordare comună şi o să mergem împreună”, spunea la DC News Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
cîţu,
ucraina

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.