Cîţu: Turcan să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 noiembrie 2021 36 afişări

Cîţu: Turcan să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii

Raluca Turcan este ministrul al Muncii, iar dacă nu mai sunt bani de pensii, să-şi asume, spune Florin Cîţu, ca reacţie la mesajul intern al acesteia.

„Dacă avea ceva de spus, putea să vină la şedinţa de azi (luni - n.r.) a BPN, nu în presă”, spune Florin Cîţu.

Întrebat cum comentează semnalul dat de Raluca Turcan, potrivit căruia nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie, Cîţu a spus: „Este ministrul Muncii. Să-şi asume dacă nu mai sunt bani de pensii”.

Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL, lansează un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-aţi milogit la Ciolacu să prindeţi un colţ de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan, într-un mesaj intern.

„Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
turcan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.