Cîţu sprijină ideea lui Boc privitoare la comasarea judeţelor: o idee interesantă, arată progres

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 iunie 2021 144 afişări

Premierul Florin Cîţu a comentat propunerea primarului oraşului Cluj-Napoca Emil Boc privitoare la comasarea judeţelor şi înfiinţarea de regiuni spunând că este o idee interesantă.

Cîţu sprijină ideea lui Boc privitoare la comasarea judeţelor: o idee interesantă, arată progres

Prim-ministrul a precizat faptul că este o opinie personală deoarece propunerea nu a fost discutată între liderii politici ai coaliţiei de guvernare.

„Sunt mai mulţi lideri în PNL care împărtăşesc această opinie. Încă nu a fost ridicată la nivel de coaliţie, dar mie mi se pare o idee interesantă. Arată progres”, a declarat Florin Cîţu în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul oraşului Cluj-Napoca Emil Boc a propus comasarea judeţelor în regiuni. Edilul clujean susţine că acest lucru ar ajuta la atragerea de fonduri europene şi ar distruge sistemul clientelar format în sistemul comunist.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin cîţu,
emil boc,
judeţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.