Cîţu respinge criticile PSD: Dacă ei cred că noii suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 ianuarie 2022 29 afişări

Dacă ei cred aşa ceva, „pot să stea în Opoziţie din nou”, este răspunsul lui Florin Cîţu la criticile PSD potrivit cărora liberalii sunt partizanii crizei energetice

Cîţu respinge criticile PSD: Dacă ei cred că noii suntem partizanii, pot să stea în Opoziţie din nou

„Eu nu am auzit aşa ceva. Este ciudat să fii într-o coaliţie şi să-ţi acuzi partenerii de aşa ceva. Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în opoziţie din nou”, a declarat Florin Cîţu, întrebat despre criticile referitoare la ordonanţa privind facturile la energie aduse PNL de social-democraţi, potrivit cărora liberalii sunt partizanii crizei din energie.

PSD nu este mulţumit pe deplin cu forma ordonanţei de urgenţă pe care Guvernul a adoptat-o marţi în scopul limitării creşterii facturilor la energie şi gaze, transmit social-democraţii. Ei afirmă că reglementarea preţurilor la energie şi gaze, cel mai devreme de la 1 aprilie, este „absolut necesară”

„PSD nu este mulţumit pe deplin cu forma ordonanţei de urgenţă pe care Guvernul a adoptat-o ieri în scopul limitării creşterii facturilor la energie şi gaze. Miniştrii PSD au propus o soluţie juridică prin care compensarea facturilor să se aplice încă de la 1 ianuarie, variantă pe care miniştrii PNL ai Energiei şi Justiţiei au respins-o, din păcate, fără o justificare solidă”, potrivit unui comunicat de presă.

PSD consideră că, în actuala formă, ordonanţa este „un pansament pus peste rana adâncă a unui sector energetic în care liberalizarea forţată, insuficient de bine pregătită, a provocat un haos generalizat” cu un impact negativ major atât asupra nivelului de trai al populaţiei, cât şi asupra mediului de afaceri românesc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.