Ciolacu, primarilor de municipii: Indiferent de culoarea politică vor avea sprijinul coaliţiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 decembrie 2022 34 afişări

Indiferent de culoarea politică, primarii municipiilor din ţară vor avea întreg sprijinul coaliţiei de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt, este mesajul transmis edililor de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Ciolacu, primarilor de municipii: Indiferent de culoarea politică vor avea sprijinul coaliţiei

„Am fost astăzi (miercuri - n.r.) la lucrările Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România pentru a le transmite tuturor primarilor un mesaj foarte clar: că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt. Nu contează că eşti de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinţi. Primarii sunt în prima linie a relaţiei cu cetăţenii şi ei ştiu cel mai bine care sunt nevoile comunităţilor pe care le reprezintă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că pentru 2023 există un buget record de investiţii, de peste 22 de miliarde de euro, care va ajuta România să aibă o creştere economică sănătoasă.

„Vreau să avem un parteneriat solid cu comunităţile locale pentru finanţarea tuturor proiectelor de dezvoltare, care să schimbe faţa localităţilor şi să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor”, încheie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
primari,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.