Ciolacu: Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar copiii merită orice efort

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 februarie 2021 38 afişări

Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar o viaţă mai bună pentru copiii ţării merită orice efort, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. Social-democraţii cer majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei.

Ciolacu: Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar copiii merită orice efort

“Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban şi Cîţu, dar o viaţă mai bună pentru copiii ţării merită orice efort. Sper că ambii vor înţelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocaţiilor”, transmite Marcel Ciolacu.

El face apel către părinţi să intre pe psd.ro/alocatii şi să le ceară parlamentarilor PNL, USR şi UDMR din fiecare judeţ să voteze pentru mărirea alocaţiilor.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea anunţa că social-democraţii depun un amendament pentru majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei şi a cerut părinţilor să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR şi UDMR prin mesaje online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
orban,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.