Ciolacu: Important este că acum avem un preţ stabil la carburanţi, care nu mai creşte, ci a scăzut

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 iunie 2022 127 afişări

Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut, spune Marcel Ciolacu despre preţurile la carburanţi. El afirmă că liderii coaliţiei de guvernare vor discuta miercuri efectele măsurii luată de Executiv.

Ciolacu: Important este că acum avem un preţ stabil la carburanţi, care nu mai creşte, ci a scăzut

„Am venit cu aceşti 5 lei la 10 litri, este o măsură discutată, am avut fiecare opinii, am zis să vedem cum funcţionează şi apoi ne întâlnim, cred că miercuri, din nou în coaliţie şi vom discuta asupra efectelor”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a reamintit că România are al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi şi a precizat că „este important şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”.

„Am văzut că SUA şi Franţa sunt mai comunişti decât mine, vor plafonarea la ţiţei. Poate unii au voie să fie comunişti, eu nu”, a arătat liderul PSD.

El precizează că acciza nu poate fi micşorată, deoarece România se situează la minimum agreat de către Comisia Europeană.

„Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut. Haideţi să vedem şi să rămânem în această zonă”, a adăugat Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
preţuri,
carburanţi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.