Ciolacu, despre rocada premierilor: Dacă nu se doreşte, alegerile anticipate vor fi direcţia

Autor: Cosmin Pirv Postat la 17 ianuarie 2023 29 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus luni seara că rocada premierilor va avea loc în luna mai. În cazul în care nu se doreşte acest lucru, alegerile anticipate vor fi direcţia, susţine liderul social-democrat.

Ciolacu, despre rocada premierilor: Dacă nu se doreşte, alegerile anticipate vor fi direcţia

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu sunt probleme în ceea ce priveşte respectarea acordului politic din coaliţie. El este convins că rocada premierilor va avea loc în luna mai.

„N-am auzit niciun factor decident nici de la PSD, nici de la PNL, care să ridice anumite probleme asupra acordului politic care a creat această coaliţie din care facem parte nu numai PSD şi PNL, ci şi UDMR şi minorităţi. Va avea loc acest schimb de prim-miniştri”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El susţine că rocada va avea loc pe 23 sau 25 mai, iar peste 3-4 luni vor începe negocierile privind ministerele.

„Domnul prim-ministru Nicolae Ciucă e un om de onoare. E în primul rând militar şi general şi sunt ferm convins că nu sunt probleme. Atributul desemnării primului-ministru este al preşedintele României, conform Constituţiei. Dacă nu se doreşte, cu toate că nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, cred că aceea va fi direcţia”, a adăugat liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
premier,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.