Cioacu anunţă că PSD cumpără Dacia electrică: Cel mai important e că e făcută la noi, la Mioveni

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 iunie 2021 192 afişări

Social-democraţii au comandat prima maşină electrică, un autoturism electric produs în România, Dacia Spring, anunţă Marcel Ciolacu: „O să încercăm să luăm în fiecare judeţ câte o Dacie electrică. Cel mai important e că e făcută la noi, la Mioveni”

Cioacu anunţă că PSD cumpără Dacia electrică: Cel mai important e că e făcută la noi, la Mioveni

„Azi am venit cu Zoe. De data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică. Va fi printre primele zece Dacii electrice din România”, spune Marce Ciolacu.

El precizează că Dacia Spring a fost plătită din banii de cotizaţii.

„Cel mai important e că e făcută la noi, la Mioveni. O să încercăm să luăm în fiecare judeţ câte o Dacie electrică”, adaugă Ciolacu.

Liderul social-democrat a venit, vineri, la sediul central al PSD tot cu un autoturism electrică, Renault Zoe.

Social-democraţii organizează vineri evenimentul ”Adevărata Vineri verde”, în cadrul căruia mii de membri şi simpatizanţi ai PSD, din toată ţara, vor merge la serviciu sau îşi vor duce copiii la şcoală folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
dacia spring,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.