Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat? Răspunsul lui Alexandru Rafila

Postat la 22 noiembrie 2021 1506 afişări

Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat? Răspunsul lui Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila a încercat să lămurească controversa „Cine infectează mai mult, un vaccinat sau un nevaccinat?” în emisiunea Off/On The Record, la Aleph News. „Modalitatea de transmitere nu este diferită”, spune Alexandru Rafila.

„Proporţia de persoane vaccinate şi nevaccinate este diferită. Unii vaccinaţi nu mai fac boala. Acum însă există o tulpină care se transmite mult mai uşor. Proporţia celor care fac forme grave din rândul vaccinaţilor este mult mai mică decât în cazul nevaccinaţilor. Ca să încetineşti transmiterea, vaccinarea trebuie combinată şi cu alte metode. Dacă oamenii au forme clinice manifeste, probabil că transmit în mod similar”, spune Alexandru Rafila. Potrivit medicului, transmiterea nu e diferită între vaccinaţi şi nevaccinaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alexandru rafila,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.