LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui. El a creat obiectul care ar putea ajuta milioane de oameni care suferă de această problemă

Postat la 14 iunie 2021 119065 afişări

Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui. El a creat obiectul care ar putea ajuta milioane de oameni care suferă de această problemă

Cornel Amariei: „Obiectivul meu principal în rolul actual este să aducem impact în viaţa milioanelor de oameni ce nu au o soluţie acum.”

La 27 de ani, Cornel Amariei este cofondator şi  CEO .lumen, start-up-ul din spatele unui sistem de asistenţă pentru nevăzători care i-a adus deja recunoaşterea internaţională. Înfiinţat în 2020, acesta a atras deja finanţări de 1 milion de euro. Anterior, a condus divizii de inovaţii în corporaţii automotive, conducând procese de transformare organizaţională şi proiecte legate de mobilitate. În prezent se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor assistive, pe atragerea de noi runde de investiţii în compania sa şi pe scalarea globală.

Cred că jobul ideal este... cel în care pot să creez lucruri.

În carieră, cel mai greu îmi este... să mă înconjor de oameni corecţi.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... echipa cu care cresc.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... muzica.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... să te înconjori de oameni corecţi.

Primul meu şef spunea că… am potenţial.

Când eram copil, visam să fiu… inginer mecanic?

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… a crea lucruri ce aduc zâmbete.

CITITI AICI MAI MULTE POVESTI DE TINERI MANAGERI, care vor fi incluse în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP EDIŢIA 2021, disponibil incepând cu 28 iunie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
creare,
inventator,
inventie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.