Cinci festivaluri muzicale din România se găsesc printre nominalizările la European Festival Awards

Autor: Razvan Tupa Postat la 25 noiembrie 2019 160 afişări

Nu mai puţin de cinci manifestări româneşti se numără printre nominalizările supuse votului publicului pentru ediţia European Festival Awards 2019.

Neversea şi Untold se regăsesc între cele 27 de nominalizări la categoria Best Major Festival, rezervat manifestărilor cu un public de peste 40.000 de persoane.

Electric Castle şi Summer Well sunt pe lista evenimentelor pentru care se votează la categoria Best Medium-Sized Festival, unde sunt luate în considerare manifestări care adună între 10.000 şi 39.999 de persoane.

Şi între festivalurile cu mai puţin de 10.000 de spectatori se găseşte nominalizat un eveniment din România, Jazz in the Park (Best Small Festival).

Fanii pot vota pentru manifestările muzicale preferate până pe data de 30 noiembrie pe site-ul competiţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FESTIVALURI,
EUROPEAN FESTIVAL AWARDS,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.