Cîmpeanu: Orele remediale şi de recuperare pot fi organizate şi în perioada vacanţelor

Autor: Cosmin Pirv Postat la 29 martie 2021 43 afişări

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că orele remediale şi de recuperare vor putea fi organizate şi în vacanţe, iar grădiniţele vor putea organiza activităţi educaţionale cu avizul DSP.

Cîmpeanu: Orele remediale şi de recuperare pot fi organizate şi în perioada vacanţelor

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că decizia a fost luată pentru a reduce decalajele din sistemul de educaţie.

„Va fi permisă organizarea orelor remediale/de recuperare chiar şi in perioada vacantelor, acolo unde rata de infectare este mai mică de 6/1000. De asemenea, grădiniţele vor putea organiza activităţi educaţionale cu copiii, cu avizul DSP”, a spus luni Sorin Cîmpeanu.

„Zilele suplimentare în vacanţa de primăvară se pot transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică în toate şcolile, în luna iunie”, a adăugat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin cîmpeanu,
remediale,
vacanţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.