China, bănuită că a interceptat cu „Ochiul Raiului” semnalul unei civilizaţii extraterestre

Postat la 17 iunie 2022 453 afişări

China, bănuită că a interceptat cu „Ochiul Raiului” semnalul unei civilizaţii extraterestre

Uriaşul radiotelescop rapid din China, cunoscut şi sub numele de „Ochiul Raiului”, ar fi putut capta semnale de la civilizaţii extraterestre.

FAST este acronimul pentru telescopul sferic cu deschidere de cinci sute de metri, despre care se crede că ar fi putut deţine informaţii cu caracter istoric.

Beijing Normal University lucrează de mai multă vreme la un program ştiinţific împreună cu oameni de ştiinţă de la Universitatea din California, Berkeley.

Echipa a detectat două seturi de semnale „suspecte”, în timp ce procesa datele colectate în 2019. De asemenea, a găsit un alt semnal „suspect” în 2022, concluziile fiind publicate în revistele Science and Technology Daily.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
interceptare,
california

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.