Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Postat la 21 iulie 2017 209 afişări

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, din informaţiile poliţiei fiind vorba de sinucidere.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

În vârstă de 41 de ani, Chester Bennington a fost găsit decedat în locuinţa sa din Palos Verdes Estates, Los Angeles, California. Conform TMZ, cântăreţul s-a spânzurat. Trupul fără viaţă al lui Bennington a fost găsit de autorităţi.

Chester Bennington s-a luptat ani de zile cu dependenţa de droguri şi alcool. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell , solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Chester şi chitaristul Linkin Park Brad Delson au interpretat melodia 'Hallelujah' a lui Leonard Cohen la înmormântarea lui Cornell.

Trupul lui Bennington a fost găsit de poliţişti chiar în ziua în care Cornell ar fi împlinit 53 de ani.

Linkin Park a fost una dintre cele mai de succes trupe de rock alternativ din toate timpurile, cu hituri precum “Faint,” “In the End” şi “Crawling.”re

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.