CFR vrea să vândă peste 35.000 tone fier vechi la BRM, preţul pleacă de la 335 dolari pe tonă

Autor: Ioan Dornescu Postat la 25 iunie 2014 61 afişări

CFR a programat în luna iulie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), două licitaţii publice pentru vânzarea a 35.523 tone de fier vechi, împărţite în 12 loturi, preţul minim de pornire plecând de la 335 dolari/ tonă.

CFR vizează, în cadrul acestor proceduri, vânzarea unor materiale recuperate în urma lucrărilor de reabilitare, reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare, potrivit unui comunicat al administratorului reţelei feroviare.

"Valorificarea deşeurilor feroase reprezintă o măsură de eficientizare a activităţii companiei, care va contribui la creşterea veniturilor proprii şi iminent la susţinerea financiară pentru alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare", a declarat directorul general al CFR, Macarie Moldovan.

Termenele limită pentru depunerea ofertelor sunt 2 iulie (4 loturi), respectiv 3 iulie (8 loturi).

Ofertele pot fi depuse pentru unul sau mai multe loturi, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai ridicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CFR,
LICITAŢIE,
FIER VECHI
/actualitate/cfr-vrea-sa-vanda-peste-35-000-tone-fier-vechi-la-brm-pretul-pleaca-de-la-335-dolari-pe-tona-12833361
12833361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.