CEO-ul Pfizer spune că anti-vacciniştii sunt „criminali care au luat milioane de vieţi”

Postat la 11 noiembrie 2021 223 afişări

CEO-ul Pfizer spune că anti-vacciniştii sunt „criminali care au luat milioane de vieţi”

Oamenii care răspândesc informaţii false cu privire la vaccinurile anti-Covid sunt „criminali” şi au luat „milioane de vieţi”, spune CEO-ul Pfizer, Albert Bourla. El afirmă că există un grup „foarte mic” de oameni care propagă intenţionat informaţii greşite legate de vaccinuri, inducându-i în eroare pe cei care deja sunt sceptici la vaccinare.

„Aceşti oameni sunt criminali”, spune Bourla. „Nu sunt doar oameni răi. Sunt criminali, pentru că au luat literalmente milioane de vieţi”.

Milioane de americani nu s-au vaccinat încă, deşi vaccinurile au fost disponibile în cea mai mare parte a acestui an. Experţii în sănătate publică spun că dezinformarea joacă probabil un rol important.

Potrivit unui sondaj publicat luni de Kaiser Family Foundation, mai mult de trei sferturi dintre adulţii din SUA fie cred fie nu sunt siguri de cel puţin una din opt declaraţii false despre Covid sau vaccinuri. Adulţii nevaccinaţi şi republicanii sunt printre cei mai susceptibili de a avea concepţii greşite.

Cititi mai multe pe www.smartradio.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criminali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.