Celebritati care au pierdut milioane in ultimii ani (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 08 martie 2011 28 afişări

Chiar daca in teorie n-au probleme din punct de vedere material, multe celebritati au fost puternic afectate de criza din ultimii ani, dar si de o serie de investitii anterioare mai putin inspirate.

In SUA, numarul persoanelor fizice declarate falimentare a ajuns anul trecut la 1,5 de milioane, cu 9% mai mult decat in 2009, potrivit American Bankruptcy Institute si National Bankruptcy Research center.

Totodata, foarte multi americani nu au mai putut plati anul trecut creditele pentru locuinte, bancile intrand in posesia a 1,05 de milioane de case in 2010, cifra in crestere fata de nivelul de 918.000 din anul precedent.

Celebritatile au fost deopotriva afectate. Pierderile au fost in unele cazuri chiar de 280 de ori mai mari decat venitul mediu anual al unei gospodarii.

Sursa:thestreet.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Celebritati,
bani,
criza
/actualitate/celebritati-care-au-pierdut-milioane-in-ultimii-ani-galerie-foto-8036537
8036537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.