Cele mai luxoase hoteluri din Europa (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 25 octombrie 2011 312 afişări

În condiţiile în care ţările din Zona Euro sunt în criză, iar economia americană trece şi ea printr-o perioadă dificilă, o vacanţă de lux petrecută într-unul dintre cele mai bune hoteluri din Europa ar putea să nu pară tocmai o prioritate. Cu toate acestea, hotelurile premium o duc surprinzător de bine şi continuă să atragă turişti.

Din 2008 încoace, hotelierii din Europa încearcă să crească cu orice preţ numărul oaspeţilor. Surprinzător, cel mai bine se descurcă proprietarii hotelurilor de lux, în special datorită turiştilor din regiunea BRIC, adică Brazilia, Rusia, India şi China, potrivit CNBC.

Care sunt cele mai luxoase hoteluri din Europa şi cum arată camerele în care îşi petrec aceşti turişti nopţile atunci când vin aici?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
hoteluri,
Europa
/actualitate/cele-mai-luxoase-hoteluri-din-europa-galerie-foto-8898042
8898042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.