Cele mai frumoase modele de Ferrari din toate timpurile (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 04 februarie 2011 570 afişări

Ferrari este cu siguranta una dintre cele mai impresionante marci auto din lume. Spune multe despre temperamentul, stilul de viata, gusturile si mai ales averea celui care detine in garaj un astfel de exemplar. Admiratorii sai privesc cu jind nu doar modelele recente, ci si pe cele mai vechi care au scris istoria Ferrari, din 1929 si pana acum.

Enzo Ferrari a revolutionat lumea automobilistica a ultimului secol, iar acum brandul pe care l-a creat este unul dintre cele mai exclusiviste din toata lumea. A fost fondat in 1929, la Maranello, in Italia, sub numele de Scuderia Ferrari.

Pana in 1947, singurele masini care ieseau de pe poarta fabricii erau de curse, pentru ca mai apoi sa apara si modele sport pentru soferii care nu tineau neaparat sa aprticipe la competitii, dar aveau, in schimb, averi considerabile si garaje incapatoare.

Cel mai renumit specialist in Ferrari sau "istoricul Ferrari", asa cum nu doar o data a fost denumit Marcel Massini, a facut topul celor mai frumoase modele de Ferrari care au iesit pana acum pe piata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ferrari,
masini,
vechi
/actualitate/cele-mai-frumoase-modele-de-ferrari-din-toate-timpurile-galerie-foto-7948003
7948003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.