Cele mai “fierbinţi” gadgeturi ale momentului (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 februarie 2013 45 afişări

Următorul telefon iPhone al Apple sau dispozitivele mobile pe care le pregăteşte Samsung, de exemplu, sunt în permanenţă în lumina reflectoarelor şi în discuţiile specialiştilor din domeniu. Există însă destule gadgeturi impresionante sau măcar interesante aşteptate cu interes de consumatori sau deja disponibile pe piaţă despre care se vorbeşte însă mai puţin.

Stick-N-Find, spre exemplu, este un sistem prin care să nu mai rătăciţi niciodată obiecte prin locuinţă. În linii mari, pe orice obiect folosit în viaţa de zi cu zi poate fi lipit un mic emiţător Bluetooth, aşa încât atunci când aveţi nevoie de respectivul obiect să vă conectaţi la o aplicaţie pe telefonul mobil inteligent şi să nu faceţi altceva decât să vă plimbaţi prin casă până când telefonul indică prin semnale luminoase şi sonore că vă apropiaţi de obiectul căutat.

Ideea neobişnuită, dar cu siguranţă utilă, a fost propusă pe un site care oferă antreprenorilor acces la finanţare similar bine-cunoscutului Kickstarter. Antreprenorii din spatele Stick-N-Find sperau să strângă 70.000 de dolari, însă au atras finanţare de aproape un milion de dolari (mai precis 931.970 de dolari). Iar Stick-N-Find este numai unul dintre exemplele de gadgeturi fierbinţi ale acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gadgeturi,
piaţă,
IT&C
/actualitate/cele-mai-fierbinti-gadgeturi-ale-momentului-galerie-foto-10599949
10599949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.