Cele mai căutate telefoane ale lunii octombrie - GALERIE FOTO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 08 noiembrie 2011 96 afişări

Cele mai căutate telefoane mobile pe site-urile cu oferte ale operatorilor de telefonie mobilă au fost în luna octombrie Samsung Galaxy S II, LG Optimus 3D şi Blackberry Curve 8520, conform comparatorului de oferte ale companiilor de telecom Mobime.ro.

Rezultatele au fost obţinute în urma analizei a peste 20.000 de calcule făcute de utilizatori cu privire la pachetele de servicii şi telefoanele mobile pe care le pot achiziţiona împreună cu aceste oferte, precum şi aproximativ 180.000 de vizualizări ale paginilor de telefoane.

Cu ajutorul informaţiilor introduse în comparator (consumul lunar de minute naţionale şi internaţionale, sms-uri, mms-uri şi nivel de navigare pe internet) şi prin studierea ultimelor tendinţe întâlnite pe piaţa telecomunicaţiilor, Mobime.ro a nominalizat telefoanele Samsung Galaxy S II, LG Optimus 3D şi Blackberry Curve 8520 drept cele mai căutate în luna octombrie.

Samsung Galaxy S II, unul din cele mai bine vândute smartphone-uri din România poate fi achiziţionat din oferta Orange la un preţ de 238 de euro cu abonamentul Panteră 12, în valoare de 12 euro pe lună, sau de la Vodafone, la preţul de 259 de euro, cu abonamentul Mega 25 Internet pe Mobil 1 GB, la preţul de 37 de euro pe lună.

LG Optimus 3D este comercializat atât de Orange, cât şi de Vodafone la preţul de 189 de euro cu abonament Pantera 50, respectiv Mega 25 Internet pe Mobil 1 GB. Iar BlackBerry Curve 8520 este în oferta Orange pentru 9 euro cu abonamentul Panteră 12. în timp ce la Vodafone, cu abonamentul Mega 11 BlackBerry Start costă 29 de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-cautate-telefoane-ale-lunii-octombrie-galerie-foto-8951179
8951179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.