CEL MAI SCUMP SUV din lume va fi produs de Bentley. Care va fi preţul de pornire al automobilului

Postat la 23 iulie 2013 61 afişări

Bentley a obţinut acordul Volkswagen pentru a începe dezvoltarea unui automobil SUV de lux şi îşi va extinde astfel oferta dincolo de modele sedan şi coupe, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discuţiilor.

CEL MAI SCUMP SUV din lume va fi produs de Bentley. Care va fi preţul de pornire al automobilului

 Informaţii despre noul model vor fi prezentate în următoarele zile, maşina fiind bazată pe conceptul EXP 9 F prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, cu un design modificat semnificativ, au afirmat sursele citate.

Automobilul Bentley va fi cel mai scump SUV din lume, cu un preţ care va porni de la aproximativ 180.000 euro, potrivit comentariilor anterioare ale directorilor companiei.

Dezvoltarea şi intrarea pe piaţă a unui nou model al companiei durează de obicei trei ani şi costă peste 100 milioane euro.

Volkswagen a stabilit, ca obiectiv pentru Bentley, dublarea vânzărilor până în anul 2018, la 15.000 de autoturisme pe an. Modelul SUV este considerat un pilon central al acestei strategii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-scump-suv-din-lume-va-fi-produs-de-bentley-care-va-fi-pretul-de-pornire-al-automobilului-11143173
11143173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.