Cel mai prost hoţ din istorie: în timp ce jefuia o casă, a intrat pe Facebook de pe calculatorul proprietarului

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 24 iunie 2014 684 afişări

Cel mai prost hoţ din istorie: în timp ce jefuia o casă, a intrat pe Facebook de pe calculatorul proprietarului

Un tânăr de 26 de ani din Statele Unite a reuşit să îşi câştige renumele de "cel mai prost hoţ din istorie", după ce a făcut o greşeală incredibilă în timpul unui jaf, relatează cei de la Business Insider.

Nicholas Wig a intrat prin efracţie într-o casă din Minnesota de unde a furat cărţi de credit, bani cash şi un ceas. În timpul jafului, tânărul hoţ s-a gândit să intre pe Facebook pentru a vedea ce mai fac prietenii săi. A plecat apoi în grabă, crezând că a nu va fi prins.

După ce şi-a dat seama că a fost victima unui furt, proprietarul casei a mai avut parte de o surpriză: calculatorul său era deschis, dar logat pe un alt cont de Facebook. Înţelegând destul de repede ce s-a întâmplat, omul a trimis mesaje hoţului pe aceeaşi reţea de socializare. Wig şi-a cerut scuze şi a promis că va aduce înapoi tot ce furase, însă atunci când a venit cu lucrurile a fost ridicat de poliţie.

"Este unul dintre cele mai ciudate cazuri la care am lucrat", a declarat unul dintre ofiţerii care se ocupă de caz. "Nu m-ar mira să ajungă la toate posturile de ştiri, mai ales din pricina faptului că hoţul nu a fost chiar isteţ."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-prost-hot-din-istorie-in-timp-ce-jefuia-o-casa-a-intrat-pe-facebook-de-pe-calculatorul-proprietarului-12824723
12824723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.