Cel mai bun loc din lume unde să te retragi la pensie (GALERIE FOTO)

Autor: Ioana Matei Postat la 26 aprilie 2013 311 afişări

Se spune că cea mai bună perioadă pentru a vizita Malta este de la mijlocul lunii martie şI până în mai, când ziua începe să crească şi vremea să fie ideală pentru plimbări pe faleza Mediteranei.

Dar se pare că micul stat de circa 400.000 de locuitori, cam cât un cartier al Bucureştiului, ar putea să fie nu doar o destinaţie de vacanţă, ci şi una ideală pentru pensionare. Plimbări lungi pe faleza Mediteranei, sporturi acvatice, numeroasele vase de croazieră care acostează în portul La Valetta - sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să luaţi în considerare viaţa aici.

Soarele maltez şi fluenţa în engleză a oamenilor au propulsat Malta pe locul I într- listă a locurilor ideale de pensionare anul trecut - deocamdată pentru britanici - potrivit site-ului financiar al Yahoo.

Acesta era urmat de Portugalia, Spania, Barbados, SUA, Australia, Thailanda, Jamaica, Maroc şi Grecia.

Mai mutl de 3000 de ore de soare pe an, o temperatură medie de 18 grade Celsius, dar şi un bun sistem de sănătate, care îmbină mediul privat cu cel de stat, taxe reduse, posibilitatea de a construi afaceri aici şi chiriile acceptabile, cu o medie de 300 de euro pentru un apartament cu două camere, sunt alte câteva motive pentru a lua în considerare o vacanţă aici.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-bun-loc-din-lume-unde-sa-te-retragi-la-pensie-galerie-foto-10803625
10803625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.