Cea mai nouă lovitură dată de fraţii Pavăl de la Dedeman: Farmacia Tei şi Bebe Tei

Autor: Dorin Oancea Postat la 12 aprilie 2022 705 afişări

Grupul Tei - fondat de Roxana Maftei, şi Pavăl Holding, vehicul de investiţii controlat de Dragoş si Adrian Pavăl, care deţine reţeaua Dedeman, anunţă încheierea unui parteneriat prin preluarea de către Pavăl Holding a 30% din capitalul social al Farmaciei Tei şi Bebe Tei.

Cea mai nouă lovitură dată de fraţii Pavăl de la Dedeman: Farmacia Tei şi Bebe Tei

„Investiţia fraţilor Pavăl în Grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienţi din România, prin modelul propriu de business şi aceeaşi calitate a serviciilor care ne-au consacrat. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experienţa sa în dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat Grupul Tei işi propune să treacă la urmatoarea etapă din evoluţia sa beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar şi de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce“, a declarat Roxana Maftei.

Înfiinţată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în retailul farmaceutic. Magazinul Bebe Tei a luat naştere in 2011 ca şi inovaţie a Farmaciei Tei, urmând ca din anul 2014 sa opereze ca şi entitate separată, fiind dezvoltată împreună cu Irina Ciubotaru în calitate de coacţionar.

Pe parcursul tranzacţiei, Grupul Tei a fost asistat de firma de avocatură Clifford Chance Badea, în timp ce Pavăl Holding a beneficiat de serviciile societaţii de avocatura KPMG Legal-Toncescu si Asociaţii împreuna cu KPMG Advisory si KPMG Tax.

Tranzacţia va fi supusă aprobării Consiliului Concurenţei .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dedeman,
investiţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.