Cea mai mare lovitură a lui Ion Ţiriac a fost dezvăluită într-un raport publicat la New York. A primit sute de milioane de euro

Autor: Cristian Hostiuc Postat la 01 aprilie 2022 488 afişări

Cea mai mare lovitură a lui Ion Ţiriac a fost dezvăluită într-un raport publicat la New York. A primit sute de milioane de euro

Compania IMG a anunţat vineri că a finalizat tranzacţia de achiziţie a turneului de tenis Mutua Madrid şi a turneului de golf Acciona Open de España deţinut de Ion Ţiriac, anunţată în luna decembrie. 

Conform raportului anual al grupului Endeavour, din care face parte IMG, tranzacţia este de 360 mil euro, la care se adaugă încă 30 mil. euro care vor fi plătiţi în următorii doi ani. 

Este pentru prima dată când apare această sumă, care este mult mai mare decât cea vehiculată iniţial în jurul a 250 mil. euro. 

Endeavour este un grup global care deţine mai multe active în domeniul entertainmentului şi sportului, listat la bursa de la New York. 

Conform informaţiilor vehiculate pe piaţă, Ion Ţiriac câştiga anual, în urma turneului de la Madrid, în jur de 30 mil. euro. 

Casa de avocatură Filip & Company a asistat grupul Ţiriac în această tranzacţie, negocierile fiind conduse de Cristina Filip, unul dintre avocaţii de casă a lui Ion Ţiriac.  

Sursă: Raportul grupului Endeavour de la New York 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.