LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cea mai frumoasă destinaţie turistică din Maramureş

Postat la 12 decembrie 2015 824 afişări

Cea mai frumoasă destinaţie turistică din Maramureş

Poienile Izei – Cea mai frumoasa destinatie turistica din Maramures. Un titlu care descrie cel mai bine localitatea Poienile Izei. Nu o spun pentru ca locuiesc aici, ci pentru ca asa este, si vreau sa exemplific de ce este asa.Poienile Izei – Cea mai frumoasa destinatie turistica din Maramures. Un titlu care descrie cel mai bine localitatea Poienile Izei. Nu o spun pentru ca locuiesc aici, ci pentru ca asa este, si vreau sa exemplific de ce este asa.

Incep cu un fact, in care Uniunea Europeana a pozitionat Poienile Izei, pe locul 2 in Maramures, ca si potential turistic, doar Breb-ul surclasand Poienile Izei, dar eu vreau sa va explic de ce este cea mai frumoasa din Maramures.

Principala atractie este peisajul care inconjoara localitatea, frumusetea oamenilor locului, costumele traditionale, care fara modestie sunt cele mai frumoase, atat din punct de vedere al modelelor, cat si a culorilor.

Spre surprinderea multora, tinerii si oamenii din localitate poarta cu mandrie costumele traditionale, si numai ca le poarta, ci isi si fac costume noi, pentru ca si-au dat seama, ca aceste costume reprezinta o valoare autentica, si plus de asta le ofera o prestanta, pentu ca le poarta cu mandrie.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-frumoasa-destinatie-turistica-din-maramures-14917703
14917703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.