Ce spune Vlad Voiculescu, despre carantinarea Bucureştiului

Postat la 22 martie 2021 128 afişări

Ce spune Vlad Voiculescu, despre carantinarea Bucureştiului

Ministrul Sănătăţii a declarat, duminică seară, că nu poate fi exclusă carantinarea Bucureştiului, pentru că numărul de infectări creşte foarte repede.

Vlad Voiculescu a precizat că incidenţa în Capitală este mai mare decât cea din cifrele prezentate în raportările zilnice, după calculele ministerului Sănătăţii.

Vlad Voiculescu a precizat că dintre închiderea şcolilor şi închiderea mall-urilor, cel puţin în weekend, preferă închiderea centrelor comerciale.

„Nu putem exclude acest lucru (carantina - n.r.) şi după 6 la mie - şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile -, nicio măsură nu poate fi eliminată şi atunci o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei şi o să vedem”, a spus ministurl Sănătăţi.

Acesta a spus că între închiderea centrelor comerciale peste weekend şi închiderea şcolilor, preferă închiderea centrelor comerciale.

Ministrul a mai spus că este convins că „Bucureştiul are, astăzi, o cifră mai mare (de infectare - n.r.)”, atunci când a fost întrebat dacă rata de infectare de duminică, din Bucureşti, este de 5,33 sau 5,46 la mie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
refuz,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.