Ce spune Nicuşor Dan despre problema triplării facturilor bucureştenilor

Autor: Petru Mazilu Postat la 04 noiembrie 2021 18 afişări

Ce spune Nicuşor Dan despre problema triplării facturilor bucureştenilor

Facturile pentru încălzire ale bucureştenilor nu se vor tripla la iarnă, anunţă Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei. Edilul şef spune că Primăria vrea să cumpere ELCEN. Declaraţiile au fost făcute la finalul întâlnirii cu premierul interimar Florin Cîţu.

Întâlnirea a avut loc joi, iar primarul şi premierul interimar au discutat despre ajutorul pe care Guvernul poate să-l dea Primăriei Bucureşti pentru a acoperi majorările de preţuri din sistemul de termoficare.

„Azi am vorbit despre cereri, prim-ministrul nu s-a pronunţat asupra soluţiei, vrea să se implice astfel încât cetăţenii să nu fie afectaţi”, a declarat primarul general al Capitalei.

Nicuşor Dan nu a anunţat cât va costa încălzirea, însă a spus că nu se pune problema triplării facturilor.

Primarul general a mai spus că a vorbit cu premierul interimar Florin Cîţu despre achiziţionarea ELCEN de către Primăria Bucureşti. Edilul estimează că este nevoie de plata unui avans de 30% în valoare de 325 de milioane de lei şi de acoperirea unor facturi evaluate la cel mult 600 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facturi,
elcen,
nicuşor dan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.